Webbdesign

Bolagsam.se producerar professionella hemsidor för företag, organisationer och föreningar samt privatpersoner.

Vårt baspaket innehåller allt som behövs för att få en personligt anpassad och professionell webbsida byggd i ett webbpublicerings verktyg, CMS. Vi tar hand om layout, struktur, sökoptimering och produktion av hela webbsidan, från början till slut.

När webbsidan är klar och publicerad kan du själv följa besöksstatistiken och enkelt uppdatera innehållet när du själv så önskar. Du slipper vara hänvisad till att be andra göra nödvändiga ändringar på din webbplats — sådant som alltför ofta inte ens blir av.

Du kan lätt ändra öppettider, kontakt uppgifter eller något annat. Du behöver inga förkunskaper! Och skulle det vara så att du föredrar att vi gör de löpande uppdateringarna så går det förstås också bra.

Utformning och webbdesign

Webbdesign, struktur och annan utformning görs så att din hemsida blir anpassad efter din målgrupp och ditt företags profil. Du kan välja mellan ett antal färdiga mallar eller så skräddarsyr vi din hemsida efter dina specifika behov. Alla våra webbsidor är användarvänliga, sökmotorvänliga (SEO) och har funktionell webbdesign.

 

Webbanalys

Under vårt första möte tar vi reda på ditt företags behov, produkter, kunder, förutsättningar och önskemål. Allt för att skapa en så effektiv webbsida som möjligt.

 

 

Effektiv webbdesign

Baserat på webbanalysen, gör vi ett förslag på hur webbsidan ska se ut, vara strukturerad och vilka funktioner som ska finnas. När du är nöjd startar produktionen.

 

Smidigt cms-verktyg

Vi producerar hela webbsidan åt dig. Därefter kan du själv uppdatera innehållet med det smidiga och sökmotorvänliga CMS-verktyget.

 

 

Gratis utbildning

Du får en utbildning i hur du själv uppdaterar webbsidan. Det är enkelt att lära sig och du behöver inga särskilda förkunskaper eller programvaror.

 

Domäner och Webbhotell

Vi kan även hjälpa till med domänregistrering, ompekning samt webbhotell för en snabb säker och trygg placering av din hemsida. Tillsammans med webbhotellet kan du även få daglig säkerhetskopiering och hög tillgänglighet 24 timmar om dygnet.

 

Fri support

Vi finns här för dig och hjälper dig gärna när du har frågor. Ring eller skicka e-post – det som passar dig bäst. All support är helt kostnadsfri.

 

 

Vill du förverkliga ditt webbprojekt, stort som litet! Kontakta oss idag så kan du få råd och tips om hur det kan gå till och ett kostnadsförslag.

Pris fr. 8900:- exkl. moms.


 

Comments are closed.