Länkar

Länkar

Almi. Almis verksamhet omfattar lån, riskkapital och rådgivning i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag.

Bankgirot. Förutom allmän information från Plusgirot finns en sökfunktion på bankgironummer. Du kan söka på både namn, företag och organisationsnummer.

Bokföringsnämnden. BFN är ett statligt expertorgan med uppgift att utveckla god redovisningssed. Nämnden ger ut allmänna råd och informationsmaterial om tillämpningen av framför allt bokföringslagen och årsredovisningslagen.

Bolagsverket. Ger information om bolagsbildning, priser med mera. Bolagsverkets e-tjänster erbjuder möjligheten att sök ett ärende eller visa om en årsredovisning kommit in.

Konsumentverket. Ger information om bytesrätt, öppet köp och andra frågor och liknande.

SRF News-Wire. Sveriges Redovisningskonsulters Förbund ger löpande ut nyhetsbrev för företagare och ekonomer via e-post. Teckna dig för ett kostnadsfritt abonnemang hos SRF.

Tillväxtverket. Ger bra information och vägledning till dig som startar eget företag.

Verksamt.se. Erbjuder information och tjänster från myndigheter på ett ställe – för er som driver eller vill starta företag. Du kan till exempel skapa en affärsplan och ansöka om att bli godkänd för F-skatt.

Vinnova. Har till uppgift att främja hållbar tillväxt i Sverige genom finansiering av behovsmotiverad forskning och utveckling av effektiva innovationssystem. För att göra detta finns det cirka 2 miljarder kronor att investera i nya och pågående projekt varje år.

PRV

PRV:s hemsida hittar Du mycket matnyttigt, såsom

Skatteverket

Mycket bra information angående beskattning. Det finns även möjlighet att hämta hem vissa broschyrer i pdf-format (för Acrobat Reader). På skatteverkets hemsida hittar du information om:

För Du som vill läsa mer klicka här

eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Comments are closed.